ONTWIKKELEN VAN FRANCHISE


Het bouwen van franchise webwinkel voor leverancier of wederverkoper

Franchise-aanbieder en de noodzaak om ​​franchise-winkels te ontwikkelen of aan te bieden aan uw wederverkopers? eSYNCer levert succesvolle franchise-winkels op basis van Magento eCommerce

Functionaliteit van de franchise webwinkels

De franchise-aanbieder beheert veel centrale informatie. Dit kan onder andere product range, algemene informatie over de franchise, centrale informatie en uiteraard de complete product data. Dit franchise-aanbieder maakt dus slechts eenmalig kosten voor de ontwikkeling van de complete data feed en kan deze talloze malen aanbieden aan wederverkopers.
De franchisegever kan volledig zelfstandig (zonder tussenkomst van het internetbureau) toevoegen en verwijderen sites uit franchisenemers.
De franchisegever heeft inzicht in de resultaten van de online winkels van de franchisenemers.
De franchisenemer kan beslissen welk deel van het assortiment in de webshop wordt verkocht.
De franchisenemer heeft vele mogelijkheden om de lokale organische vindbaarheid van zijn winkel te optimaliseren. Zodat maximaal gebruik kan worden gemaakt van de mogelijkheden van het internet kanaal.

Voorbeelden van franchise Webshops
eSYNCer biedt onder andere product data aan voor de volgende webwinkels:
• Cadeauwinkels
• Speelgoedwinkels
• Lifestyle winkels
• Home and Living winkels
• Slapen en beddengoed winkels
• Gadget winkels
• Erotische goederen winkels
• Modewinkels
et cetara.

Wederverkoper-gebruik van uw product data

U kunt uw eigen wederverkopers voorstellen of wij bieden hulp bij het vinden van wederverkopers voor uw product-data

Op zoek naar wederverkopers?

Wij kunnen u helpen wederverkopers te vinden welke met onze categorie mapping tool (CMT) uw product data in hun webwinkels kunnen plaatsen. Daarnaast bouwen wij de complete winkel vanaf niets tot finale oplevering op basis van Magento 1 of 2 met een thema (template) naar keuze.

Wederverkopers die al beschikken over een eigen winkel kunnen onze reseller CMT gebruiken in plaats van een full-service franchise webwinkel.

We bieden ook kant en klare franchise webwinkels aan. Uw wederverkoper hoeft alleen maar de winkel te voorzien van eigen gegevens en huisstijl en een betaalservice integreren.

Heeft u product-data ter aanbod voor wederverkopers of bent u geïnteresseerd in wederverkopers of franchise webwinkels wederverkoper? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Op zoek naar een goede werkende oplossing om gegevens uit een productfeed te importeren in uw winkel? Vul dan dit korte formulier in op onze website en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.