DATA FEED IMPORT & AUTO ORDER


Razendsnelle Productdata Import

De applicatie haalt de meest recente gegevens uit een datafeed, voegt nieuwe producten toe, werkt de prijzen en voorraden bij voor PrestaShop, Magento, Opencart, LightSpeed, WooCommerce. De importmodule is in staat om uw voorraad niveaus bij te werken in werkende met een realtime XML, CSV of WebServices datafeed, hanteren van de product attributen (product combinaties, configureerbare producten) zoals kleuren, maten en nog veel meer.

Het systeem werkt automatisch producten bij, verwijderd of verbergt niet langer voorradige producten of het importeert producten die weer op voorraad komen. De module heeft zijn eigen administratieve instellingen-interface zodat u leveranciercategorieën geheel op eigen gewenste wijze kunt koppelen met de categorieen en subcategorieen van uw shop. Het is volledig aanpasbaar en uitbreidbaar en we zijn in staat om de regels voor de invoeroplossing aan te passen op basis van uw wensen.

Een kort overzicht van de functionaliteiten:

• De applicatie voegt alle beschikbare productdetails toe en werkt de prijsinstellingen op basis van aantallen markup, marge, prijsklassen, categorie / fabrikant et cetera bij.
• Alleen geselecteerde categorieën uit de XML of CSV worden geïmporteerd en geimporteerd naar gekoppelde categorieën.
• U kunt uw eigen product handmatig toevoegen zonder enig conflict met de import module.
• De module kan met andere importmodules samenwerken en met handmatig toegevoegde producten.
• Verwijder of verberg producten die niet meer in de data feed voorkomen.
• De module de-activeert de producten als de hoeveelheid 0 is en activeert deze het aantal producten is meer dan 0.

Data Feed integratie

Plaatsen van de producten: het voegt de producten toe aan de webwinkel
Bijwerken van de catalogus: het synchroniseert de voorraadniveaus en de prijzen van de producten
Geautomatiseerde downloaden van XML, CSV, Webservices Datafeed: het zorgt voor het downloaden van de leverancier datafeed. Gerelateerde producten, upsell en cross sell mogelijkheden
Icecat integratie: het werkt prijs van het product, de naam, beschrijving, EAN, categorie, de hoeveelheid, beelden, fabrikant, en meer bij volgens Icecat catalog
. SEO tools
Feed generatie voor prijsvergelijking websites en marktplaatsen zoals Google Base, bing winkelen, shopping.com, prijs grabber, ebay, Amazon, schroeit et cetera
Logs: u kunt alle importmodule activiteiten met betrekking tot het downloaden van de leverancier datafeed, invoegen prodicten, uploaden en updateprocessen (synchronisatie) inzien.

Administratie interface

Categorie mapping tool (CMT) - Onze stand alone applicatie
Automapper: de AutoMapper kan categorieën van de leverancier die niet zijn toegewezen aan uw eigen categorie direct opslaan. Winstmarge instellingen / Mark up control: vermelding in procentuele waarden. U kunt instellen per categorie of per prijsklassen.

Automatische orders & Dropshipping

Automatische orderservice en synchronisatie-software met een boekhoudkundige software van de leverancier of de leverancier (actualisering van de voorraden en de prijzen). Wij bieden begeleiding & hulp met betrekking tot eSYNCer applicaties.

Alvorens te vragen lees alvast onderstaand:

Hoe werkt de betaling? Betaal ik vooraf of achteraf?

Dit hangt af van de totale kosten en het project. Dit wordt vooraf ook duidelijk besproken. Generaal gezien betaalt u de factuur vooraf.

Wat zijn de prijzen van jullie service?

Deze varieeren en zijn niet vast te bepalen omdat wij samen met de klant kijken naar de oplossing en de wensen en daarop een offerte op maat maken.

Wie installeert jullie service?

Wij voorzien in de volledige installatie service en zetten alles gebruiksklaar op uw server.

Ik wil aangepaste prijzen vaststellen voor specifieke producten en het behoud van de prijs-update voor de rest van producten. Is dit mogelijk.

U wilt prijzen die worden bijgewerkt door module maar aan de andere kant wilt u ze ook handmatig bewerken: de module kan worden ingesteld om de prijzen te werken of niet om de prijzen te werken. Als deze is ingesteld om de prijzen te werken dan kun je ook niet handmatig te wijzigen, omdat de module hen zal overschrijven. Enige oplossing voor dit is een lijst van genegeerde producten, die je nodig hebt om SKU's van producten die u handmatig wijzigt aan te geven zodat de module deze prijzen niet wijzigt.

Kunnen jullie begeleiden in de stappen van de werking van de applicatie en mogelijkheden?

Uiteraard ondersteunen wij het eerste gebruik. De oplossing kan zijn (en is meestal) ook aangepast aan uw wensen. Zodra we de eerste integratie klaar hebben en een grondige controle van alle producten hebben gedaan, op zoek naar fouten en dat afgerond te hebben kunnen we naar de zogenaamde eigen wensen kijken.

Op zoek naar een goede werkende oplossing om gegevens uit een productfeed te importeren in uw winkel? Vul dan dit korte formulier in op onze website en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.